Norsk
Gamereactor
nyheter
Gang Beasts

Det er usikkert om Double Fine vil fortsette som utgiver etter Microsoft-kjøp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du fikk kanskje med deg at Microsoft avslørte under årets E3-messe at de har kjøpt Double Fine Productions, og dermed vil de begynne å utvikle Xbox-eksklusive spill så snart de er blitt ferdige med Psychonauts 2. Dog, ulik de andre studioene Microsoft har kjøpt, har Double Fine også utgitt andre studioers spill, deriblant Gamg Beasts og det nye Knights and Bikes, og den delen av forretningen er nå i fare.

I et intervju med Destructoid forklarer Double Fine-sjefen Tim Schafer at de ikke er sikre på om Double Fine fortsetter som utgiver også, eller om de nå "bare" er et førstepartsstudio.

"From a business sense, I don't know if it structurally makes sense to have a publisher within [another publisher]. It's a complicated issue."

Det ser ikke ut til at det er truffet en endelig beslutning, men Double Fine har hjulpet en rekke mindre prosjekter tidligere.

Gang Beasts

Relaterte tekster

0
Gang BeastsScore

Gang Beasts

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Det har lenge vært tilgjengelig for PC-brukere på Early Access. Nå får endelig PlayStation-brukere også muligheten til å kaste vennene sine i flammer og kverner!

1
Gamereactor-lekene vender tilbake

Gamereactor-lekene vender tilbake

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter en lang treningsperiode er gjengen i GR Live klare til å bryne seg på en ny utgave av Gamereactor-lekene - vårt svar på OL. Dóri er regjerende mester, og i dag får...

0
Runde 2 av GR Olympics klokken 16.00

Runde 2 av GR Olympics klokken 16.00

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter en vellykket første gjennomføring av Gamereactor Olympics, som du forøvrig kan se nedenfor, er det igjen klart for å tenne den olympiske ild i studioet. Regjerende...Loading next content