Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Scarlet/Violet

Det mest romantiske Tera raid Battle-eventet i Pokémon Scarlet og Violet starter

Gjennom dagen i dag kan Tandemaus bli fanget i en-til-fem-stjerners Tera Raids og som Fairy Tera-type.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi fortsetter å feire Valentinsdag i videospillverdenen, og som vi advarte deg om for noen uker siden har Game Freak og The Pokémon Company også planlagt at Valentinsdagen skal ha en veldig spesiell representasjon i Paldea.

Dette er Tandemaus Tera Raid-eventet. Tandemaus er en Normal-Type Pokémon som ble introdusert i den nåværende niende generasjonen og ser ut som et par mus. På overflaten er det ikke den kraftigste Pokémon, og den vil sannsynligvis ikke sees på noe konkurrerende lag, men essensen er iboende romantisk. Tandemaus utvikler seg til Maushold, også en Pokémon av normal type, men utseendet er utseendet til en familie på tre eller fire mus. Dette betyr at evolusjonen i hovedsak er kjærlighetens frukt.

Gjennom hele dagen vil det være en haug med Tandemaus Tera-Raid Battles som finner sted i Pokémon Violet og Scarlet med bonusgjenstander hver gang du fullfører en av dem. I tillegg har femstjerners Tera Raids den spesielle funksjonen at Tandemaus' spesielle Tera-type vil være Fairy, som kan ha noen spesielle applikasjoner for lagene dine.

Pokémon Scarlet/Violet
Serebii.net

Relaterte teksterLoading next content