Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Detective Pikachu

Det nye Detective Pikachu-spillet har flere kapitler enn det gamle

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Detective Pikachu kom til Nintendo 3DS i Japan i 2016. Kort tid etter fikk vi vite at Legendary Entertainment (Interstellar, The Dark Knight) hadde inngått en avtale med The Pokémon Company om å lage en live action-film. Så var det stille en god stund, før vi plutselig fikk en masse nyheter på en gang. Filmen fikk skuespillere, en vestlig versjon av spillet ble annonsert og vi fikk vite om en kommende jumbo-amiibo.

Men den nye utgaven av spillet er ikke helt lik den man finner i den japanske eShopen. I et intervju med GameXplain sa skaperne av Detective Pikachu at spillet har vokst siden originalspillet kom ut. Det nye spillet har ni kapitler, hvor originalspillet bare hadde tre. Om spillet faktisk er større gjentsår å se, men GameXplains anslår at Detective Pikachu kommer til å vare i en 10-12 timer.

Gameplayet kombinerer dialog, 2D-utforsking, spore opp bevis og quick time events. Takket være den nye amiibo-støtten (men det går også uten) kan spillere låse opp hint som hjelper dem videre i historien om den mystiske forsvinningen til hovedfigurens far. Spillet kommer ut den 23. mars.

Detective Pikachu
HQ

Relaterte tekster

4
Detective PikachuScore

Detective Pikachu

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har blitt sendt ut på eventyr sammen med Pikachu, som for anlendingen har blitt detektiv. Fikk de nøstet opp i mysteriene og løst saken?

3
Nå kommer Pokémon-filmen

Nå kommer Pokémon-filmen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi mistenker at Pokémon Go-hysteriet gjorde denne avgjørselsen enklere. Nå har nemlig en ny Pokémon-film fått grønt lys, og det er selveste Legendary Entertainment...Loading next content