Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Portal

Det originale Portal får et skikkelig løft med RTX-oppdatering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går avduket Nvidia de nye grafikkortene i RTX 40-serien, men det var ikke bare maskinvare og verktøy som ble vist frem under showet, men også en ny oppdatering av en høy elsket klassiker.

Nvidia samarbeider nemlig med Valve om Portal RTX, en ny versjon av Valves klassiker, som er produsert ved hjelp av Nvidias "RTX Remix"-verktøy, som kan implementere Ray Tracing gjennom noen få museklikk.

Oppdateringen blir gratis for alle Portal-eiere, og kommer i november.

"Denne RTX-oppgraderingen bygger på vårt arbeid med Quake II og Minecraft, men er ekstra spesiell, siden verktøyet som brukes til å lage Portal med RTX vil bli utgitt gratis, slik at du kan gi RTX-behandlingen til andre klassiske spill," sier Nvidia.

HQ

Relaterte tekster

4
Portal-filmen nærmer seg

Portal-filmen nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I mars bekreftet J.J. Abrams at han fortsatt jobber med Portal- og Half-Life-filmer, og nå har han gitt oss en ny oppdatering fra førstnevnte. Da han snakket med IGN på...Loading next content