Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Det ser ut til at en animert Destiny-serie er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av grunnene til at Sony kjøpte Bungie var for å bruke Destiny-varemerket til eksempelvis filmer og TV-serier. Og Bungie selv har lenge uttrykt interesse for å lage serier basert på Destiny-universet.

Nå ser vi de første tegnene til dette fellesprosjektet. I en ny stillingsannonse ser de spesifikt etter en produsent som har i oppgave å "utvide franchisen til nye kategorier, inkludert TV, filmer, bøker, tegneserier og lydformater" .

Lengre ned i annonsen nevner de spesifikt at en potensiell kandidat bør ha "erfaring med lisensierte produkter, og/eller animasjon", som tyder på at de jobber med en animert serie eller liknende.

Alt tyder dog på at de ikke har kommet spesielt langt med prosjektet, så vi får bare smøre oss med masse tålmodighet og vente på konkrete detaljer.

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.Loading next content