Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space Extraction

Detaljer om Dead Space til Wii

Info og trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kom EA med litt detaljer om det kommende Dead Space Extraction til Nintendo Wii. Spillet er ikke en konvertering av originalen til Playstation 3 og Xbox 360, men et eget spill som utspiller seg før Dead Space.

Dead Space Extraction har en ny, kvinnelig hovedperson som sammen med kolonister prøver å fly fra infeksjonen vi kom i kontakt med i det første spillet. Spillet byr på nye våpen, fiender og utfordringer, og den største forandringen er at spillet spilles i førsteperson, og det går på skinner. Vi kan altså vente oss et veldig forandret Dead Space når spillet slippes til Wii i slutten av 2009. Den første traileren ser du nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

9
Dead Space ExtractionScore

Dead Space Extraction

ANMELDELSE. Skrevet av Halvor Thengs

Dead Space har funnet veien til Nintendo Wii, og Halvor har skutt armer og bein av fiendtlig innstilte romvesener.

9
Dead Space Extraction

Dead Space Extraction

FORSPILL. Skrevet av Adrian Berg

Adrian Berg dro til London for å se om Dead Space er like skummelt på Wii som det var på Xbox 360 og Playstation 3 i fjor høst. Les hans betatest!Loading next content