LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter

      Dette er grunnen til at Sherlock Holmes 3 er forsinket

      Ballen er på banen til Robert Downey Jr.

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      Gitt suksessen til Guy Ritchies Sherlock Holmes-filmer med Robert Downey Jr og Jude Law i hovedrollene, burde en tredje film ha fortsatt historien nå, men Sherlock Holmes 3 har vært fraværende i over ti år. På spørsmål om statusen til oppfølgeren under et intervju med Collider, svarte Ritchie med å si at det er helt opp til Robert Downey Jr om filmen blir laget eller ikke:

      "Vel, ærlig talt, jeg overlot dette til Robert [Downey Jr.]. Så Robert ønsket å være ansvarlig for dette. Ballen er i hans banehalvdel, så han har ansvaret for manuset, han har ansvaret for det hele. Jeg har moonwalket ut av det til det er en tid for meg å bli involvert.

      Videre vil Ritchie, som for tiden jobber med Operation Fortune: Ruse de Guerre, ikke regissere det tredje Sherlock-eventyret. I stedet skal Dexter Fletcher (Operation Fortune: Ruse de Guerre) regissere filmen, men det gjenstår å se om produksjonen noen gang vil bli en realitet.

      Hvor interessert er du i Sherlock Holmes 3?

      Dette er grunnen til at Sherlock Holmes 3 er forsinket

      Takk, Collider



      Loading next content