Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Dette er grunnen til at Sherlock Holmes 3 er forsinket

Ballen er på banen til Robert Downey Jr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gitt suksessen til Guy Ritchies Sherlock Holmes-filmer med Robert Downey Jr og Jude Law i hovedrollene, burde en tredje film ha fortsatt historien nå, men Sherlock Holmes 3 har vært fraværende i over ti år. På spørsmål om statusen til oppfølgeren under et intervju med Collider, svarte Ritchie med å si at det er helt opp til Robert Downey Jr om filmen blir laget eller ikke:

"Vel, ærlig talt, jeg overlot dette til Robert [Downey Jr.]. Så Robert ønsket å være ansvarlig for dette. Ballen er i hans banehalvdel, så han har ansvaret for manuset, han har ansvaret for det hele. Jeg har moonwalket ut av det til det er en tid for meg å bli involvert.

Videre vil Ritchie, som for tiden jobber med Operation Fortune: Ruse de Guerre, ikke regissere det tredje Sherlock-eventyret. I stedet skal Dexter Fletcher (Operation Fortune: Ruse de Guerre) regissere filmen, men det gjenstår å se om produksjonen noen gang vil bli en realitet.

Hvor interessert er du i Sherlock Holmes 3?

Dette er grunnen til at Sherlock Holmes 3 er forsinket

Takk, ColliderLoading next content