Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Dette får du i Battlefield 1: Apocalypse

I februar får premium pass-eiere fem nye kart, en ny modus fokusert på fly, seks nye skytevåpen, en ny specialization-type og mye mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken sa Dice at vi ville få de første detaljene om Battlefield 1s Apocalypse-utvidelsen ganske snart, og de spøkte ikke.

Nå kan de fortelle at premium pass-eiere vil få tilgang til utvidelsen i februar, og den er ikke akkurat liten heller. Den vil nemlig komme med tre vanlige kart, og to kart som tilhører en helt ny modus kalt Air Assault. Utviklerne ønsker ikke å røpe så mye om modusen, men kan si at det i starten vil være fokus på dogfighting før det kommer store luftskip mot slutten. Dette høres ut som Starfighter Assault fra Star Wars Battlefront II i mine ører, så der har de i alle fall min interesse.

Battlefield 1Battlefield 1Battlefield 1
De tre vanlige: Passchendaele, Caporetto og River Somme
Battlefield 1Battlefield 1
Air Assault-kartene: London Calling og Razor's Edge

Vi får selvsagt også noen nye våpen. Blant de seks nye skytevåpnene finner vi blant annet en Chauchat-Ribeyrolles SMG, mens noen av de nye nærkampvåpnene er en kjøttøks og et brekkjern. Siden vi får en flyfokusert modus får vi også to nye fly i form av Hansa Brandenburg GI og Airco DH10, noe som kanskje kan skytes ned av assault-klassen sin nye AA Rocket Gun.

Når vi uansett snakker om klasser bør det nevnes at utvidelsen også kommer med en ny specialization kalt afflictions. Som navnet hinter til er dette noe som bare er til for å gi deg en ekstra utfordring. Her nevner de blant annet en som gjør slik at du mister 500 poeng hver gang du respawner, og en annen som gjør at vi har på gassmasken hele tiden. Bare i tilfelle du ønsker en ekstra utfordring...

Til slutt får vi vite at det også er et nytt stasjonært våpen kalt Livens Projector, og at dette vil skyte giftgranater. I tillegg venter det også nye assignments, identitetsbrikker, medaljer og alt annet man forventer å få i en Battlefield-utvidelse.

Hvordan høres dette ut?

Battlefield 1

Relaterte tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Glem roboter og futuristisk krigføring. Battlefield 1 er gammelt og skittent, og slagmarken har aldri føltes nærmere...

0
Klokken 16 på GR Live -  Battlefield 1

Klokken 16 på GR Live - Battlefield 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

EA og DICE forbereder seg på å avduke Battlefield V i kveld, og i den anledning tenkte vi å blåse støvet av Battlefield 1 og spille det for å komme i riktig stemning til...Loading next content