Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of War

Dette får du i Middle-earth: Shadow of War sitt season pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har det gått to uker siden Middle-earth: Shadow of War ble lansert, men jeg tviler på at alle har sett alt spillet har å by på allerede. Det er nok uansett enkelte som lengter etter mer å gjøre, så da passer det godt at Monolith kan fortelle hva de kommende utvidelsene inkluderer.

Den første utvidelsen heter Slaughter Tribe Nemesis, og slippes allerede i november. Som navnet tilsier vil utvidelsen blant annet komme med en ny orke-gruppe kalt Slaughter. Dette skal være den mest blodtørstige gruppen i hele spillet, og vil kunne overraske oss hvor og når som helst. En ny gruppe betyr selvsagt også også nye episke og legendariske orker vi kan bryne oss på, samt nye tronerom, monumenter og vaktposter. På toppen av det hele kan vi starte jakten på et nytt legendarisk våpen- og rustningsett.

Vi trenger ikke å vente særlig lenge på utvidelse nummer to kommer heller. Outlaw Tribe Nemesis skal etter planen slippes i desember. Også denne kommer med en ny gruppe, nye orker, tronerom og alt det der.

De to første er altså ganske like hverandre på papiret, men på nyåret kommer det to som skiller seg ut. Blade of Galadriel Story Expansion kommer i februar, og vil la oss spille som Eltariel. Vi har jo allerede sett hvor effektiv hun er, så utviklerne kan fortelle at historien hennes vil innvolvere en rekke møter med Nazgûl. På toppen av det hele vil vi møte en rekke unike orker som virkelig vil sjekke akkurat hvor effektiv alven er med de to sverdene og nye egenskapene sine i den nye historien.

Fjerde og siste utvidelse heter Desolation of Mordor Story Expansion, og kommer i mai. Her er blir det mulig å spille som Baranor når han og styrkene kjemper mot en trussel som kommer fra øst. Heldigvis er det litt ekstra hjelp å få med at dvergen Torvin kan lage nye rustninger, skjold, og mer. Samtidig kan vi skaffe oss nye enheter som kan hjelpe med å ta kontroll over ørkenen Lithlad. Utviklerne kaller utvidelsen Rogue-like, så det kan virke som om dødsfall vil få større konsekvenser denne gangen.

Høres disse utvidelsene som noe du kan være interessert i? Du kan jo se traileren under før du svarer om det hjelper.

HQ
Middle-earth: Shadow of War

Relaterte tekster

6
Middle-earth: Shadow of WarScore

Middle-earth: Shadow of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oppfølgeren til et av de beste spillene fra 2014 forbedrer noe av det beste fra originalen, men glemmer samtidig å gjøre noe med mye av det andre.Loading next content