Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Dette kommer til Saints Row i 2023

Forvent nye historieoppdrag, overhalte kamper og mye mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den nye iterasjonen av Saints Row ble lansert til en ganske dårlig mottakelse fra både fans og kritikere i fjor. Men i stedet for å forlate prosjektet som et mislykket eksperiment, har Deep Silver kunngjort en ny mengde innhold som kommer til Saints Row i 2023.

Som skissert i Deep Silvers blogg, kommer Saints Rows første bit av nytt innhold i form av en Dead Island 2-kosmetikkpakke som lanseres den 11., noe som gir spillerne sjansen til å kle seg som enten Slayers Jacob eller Amy, et nytt våpen, emote og et par nye HQ-statuer.

Deretter bringer May Sunshine Springs-oppdateringen, som legger til et nytt distrikt på kartet sammen med en haug med livskvalitetsendringer som overhalte kamper og en Selfie Mode. Samme dag som lanseringen av denne får Expansion Pass-kjøperne The Heist & The Hazardous DLC, som bringer inn noen nye historieoppdrag.

Det er også omtale av en annen stor DLC og innholdsoppdatering som lander i juli, men det meste av det er overlatt til fantasien vår inntil videre.

Kommer du til å spille Saints Row når dette nye innholdet slippes? Sjekk ut hele veikartet her.

Saints Row

Relaterte tekster

0
Saints RowScore

Saints Row

ANMELDELSE. Skrevet av Marie Liljegren

Vi har tilbrakt litt tid i ørkenbyen Santo Ileso, i Volitions reboot av den klassiske actionserien.Loading next content