Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deus Ex: Mankind Divided

Deus Ex-oppdatering byr på HDR- og PS4 Pro-støtte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Eidos Montreal har akkurat sluppet oppdateringer til både konsoll- og PC-utgavene av Deus Ex: Mankind Divided. Disse byr blant annet på noe ekstra snadder til Breach-modusen:

• Man kan nå tilpasse avataren (kan endre utseendet på "the Ripper").
• Nytt brukergrensesnitt for tilpasning av avataren.
• Overworld-kart.
• Nytt Santeau Corporation (Nye kart og Darknet-fil).
• Nye Premium Ripper-skins.
• Nytt Premium-våpen.

Oppdateringene fikser også en del bugs enkelte har hatt problemer med, blant annet at skyteopplæringen krasjer på konsollene og problemer med DX12 på PC. Du kan lese alt de har fikset på konsollene her, og alt på PC her.

Mankind Divided har også fått seg en grafikkoppdatering. Nå kan man nemlig nyte High Dynamic Range (HDR) på både Playstation 4 og Xbox One S. Eidos har til og med bestemt seg for å inkludere PS4 Pro-forbedringene, fem uker før konsollen slippes.

Har du det gøy med spillet, og vil du ha nytte av forbedringene?

Deus Ex: Mankind Divided

Relaterte tekster

Deus Ex: Mankind DividedScore

Deus Ex: Mankind Divided

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Fem år siden forgjengeren er Adam Jensen klar med et nytt konspiratorisk cyberpunk-eventyr i Deus Ex: Mankind Divided. Opplevelsen er like delt som tittelen ...Loading next content