Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry

Devil May Cry er på moten

Den store Japanske spillutvikleren Capcom som står bak Devil May Cry serien, har nettopp inngåttt en marketførings avtale Diesel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den store Japanske spillutvikleren Capcom som står bak Devil May Cry serien, har nettopp inngåttt en marketførings avtale Diesel.

HQ

Dealen går i all sin enkelhet ut på at det vil bli reklamert for Devil May Cry 2 spillet, i alle Diesels butikker i Japan. Og i Devil May Cry 2 vil man kunne åpne alternative kostymer til spillets to hovedpersoner, og de kostymene er selvfølgelig designet av Diesel.

Om de alternative kostymene bare vil være å finne i den Japanske versjonen av spillet er foreløpig uvisst.

Dette må da sies å være et meget spennende/skummelt tiltak. Forestil deg f.eks. i et fremtidig Mario spill, at mario løper rundt med reklamer for Seven-11 på ryggen. Eller at Crash Bandicoot drikker Coca Cola for å skaffe seg energi.

Spennende eller skummelt, det får være opp til den enkelte å avgjøre.

Relaterte tekster

1
Devil May CryScore

Devil May Cry

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Hansen

PlayStation 2 er for alvor i ferd med å få kvalitets spill som sparker rompe, og Devil May Cry er enda en tittel vi kan tilføye den listen.

0
Devil May Cry filmatiseres

Devil May Cry filmatiseres

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Som så mange andre spill er Capcoms demonjeger Dante på vei til det store lerretet. Devil May Cry blir filmatisert - men er det noe å glede seg til?Loading next content