Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry

Devil May Cry kommer til Switch til sommeren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Switch-eiere og fans av Devil May Cry-serien kan nå rope "Jackpot!" Det første spillet i serien om demonjegeren Dante er på vei til Switch og kommer i løpet av sommeren. Dette informerer Capcom i den offisielle Twitter-kontoen til serien.

HQ

- Relive the adventure that introduced the legendary Dante to the world with the original Devil May Cry, coming to #NintendoSwitch this Summer.

En endelig dato er ennå ikke annonsert, men vi regner med dette er like rundt hjørnet. Det er heller ikke kjent om det er HD-versjonen av spillet det er snakk om (noe vi regner med) eller om vi kan vente oss resten av HD Collection (andre og tredje spill i serien) i samme slengen, men det er lov å håpe.

En annen drøm som muligens vekkes til live igjen hos mange Switch-eiere er drømmen om å se Dante som spillbar figur i Super Smash Bros. Ultimate. Hideaki Itsuno, som har ledet utviklingen av serien siden Devil May Cry 3: Dante's Awakening, sa til VG24/7 i februar at serien burde være tilgjengelig på Switch før det kunne bli aktuelt å vurdere Dante som spillbar figur i Super Smash Bros. Ultimate. Nå som én av boksene er krysset av, er det lov å håpe.

Kommer du til å gjenoppleve Dantes første eventyr på Switch?

Devil May Cry

Relaterte tekster

1
Devil May CryScore

Devil May Cry

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Hansen

PlayStation 2 er for alvor i ferd med å få kvalitets spill som sparker rompe, og Devil May Cry er enda en tittel vi kan tilføye den listen.

0
Devil May Cry filmatiseres

Devil May Cry filmatiseres

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Som så mange andre spill er Capcoms demonjeger Dante på vei til det store lerretet. Devil May Cry blir filmatisert - men er det noe å glede seg til?Loading next content