Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry HD Collection

Devil May Cry til Xbox 360?

HD-lanseringen ser nye veier

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppmerksomme actionentusiaster har trolig allerede fått med seg ryktene om at en HD-relansering av de første tre spillene i Devil May Cry-serien skal være på vei til Playstation 3. Nå kan det se ut som den ennå uannonserte samlingen også er på vei til Xbox 360.

Det finnes foreløpig ingen offisielle uttalelser om spillet, men i sensurvesenet ESRBs register står oppføringen Devil May Cry 10th Anniversary Collection oppført til både Playstation 3 og Xbox 360 - en solid indikasjon på at Dante og de andre i Devil May Cry-universet skal ta steget over til Microsofts konsoll.

Devil May Cry HD Collection
Bilde fra Devil May Cry 3

Relaterte tekster

0
Devil May Cry HD CollectionScore

Devil May Cry HD Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Dante er tilbake, men er han like tøff og modig som han var for 15 år siden? La oss se om han fremdeles er tenåringenes drømmehelt, eller om hans tid er omme.

2
Devil May Cry HD CollectionScore

Devil May Cry HD Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard har fått djevelen til å gråte igjen, og det var nesten like fornøyelig denne gangen. Karakteren er satt...Loading next content