Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo II

Diablo II Druide-film

Så har vi en duggfrisk, ny film med druiden fra Diablo 2 utvidelsen. Og hvis du ikke allerede vet hva en druide er, så er det en middelaldersk blanding av en meterolog og en dyrepasser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Så har vi en duggfrisk, ny film med druiden fra Diablo 2 utvidelsen. Og hvis du ikke allerede vet hva en druide er, så er det en middelaldersk blanding av en meterolog og en dyrepasser... nesten.

HQ

Filmen er i Bink formatet (en .exe fil som ikke krever annet enn at du kjører den) og fyller drøye 10 Mb. Så sitter du fortsatt og banker djevelfrø i Diablo 2, så sjekk ut filmen.

Relaterte tekster

0
Diablo IIScore

Diablo II

ANMELDELSE. Skrevet av Jacob H. Nielsen

Akkurat idet du trodde du hadde fanget beistet i rubinen, snek det seg ut bakveien...Stortittelen Diablo 2 er her!

0
Slik ble Diablo virkelighet

Slik ble Diablo virkelighet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er lett å tenke at dagens spillsuksesser garantert skulle lykkes, men alle har på ett eller annet tidspunkt kun vært en idé. Dette gjelder også Blizzards vilt...

0
Vinn Diablo II: Lord of Destruction!

Vinn Diablo II: Lord of Destruction!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

I samarbeid med IQ Media, presenterer vi ukens Diablo II konkurranse, hvor du i tillegg til å vinne utvidelsespakken, kan stikke av med masse fett Diablo merchandise.

0
Ni svette bilder fra Diablo II Expansion Set

Ni svette bilder fra Diablo II Expansion Set

NYHET. Skrevet av Kristian West

Blizzard er godt i gang med den videre historien i Diablo-universet med utvidelsen Diablo II: Lord of Destruction. Og for å feire sommerværet i helvete, har de sent oss et lite værvarsel i form av 9 glinsende onde screenshots.Loading next content