Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo II

Diablo II- og Warcraft III-remastere på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det har gått rykter om at Blizzard jobber med å pusse opp flere av de verdenskjente spillene sine, og for en stund siden kunne de endelig bekrefte at Starcraft: Remastered vil komme i sommer. Nå kan det virke som om dere som ønsket andre remastere kanskje ikke trenger å henge med hodet uansett.

HQ

Selskapet har nemlig utlyst en del jobbstillinger som har består av to ting mange av dere nok vil finne interessante:

"Gripende historier. Intens flerspiller. Uendelig gjenspillingsverdi. Aspekter som gjorde StarCraft, Warcraft III, og Diablo II titanene av sin tid. Utviklingen av operativsystemet, maskinvare, og online-tjenester har gjort det vanskeligere for den lojale fansen og en ny generasjon å oppleve dem.

Vi gjenoppretter dem nå til sin gamle storhet, og trenger derfor ditt talent, lidenskap og egenskap til å utføre utfordrende oppgaver."

Det høres altså virkelig ut som om både Warcraft III og Diablo II vil få remastere om en stund, og at dette ikke bare vil by på penere utgaver av spillene. Utlysningene nevner også implementering av nye spillmekanikker, fiksing av bugs, bedre optimalisering, og mer. Nå får vi bare se hvor lang tid det tar før Blizzard offentliggjør dem, og gir oss lanseringsdatoene.

Diablo II

Relaterte tekster

0
Diablo IIScore

Diablo II

ANMELDELSE. Skrevet av Jacob H. Nielsen

Akkurat idet du trodde du hadde fanget beistet i rubinen, snek det seg ut bakveien...Stortittelen Diablo 2 er her!

0
Slik ble Diablo virkelighet

Slik ble Diablo virkelighet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er lett å tenke at dagens spillsuksesser garantert skulle lykkes, men alle har på ett eller annet tidspunkt kun vært en idé. Dette gjelder også Blizzards vilt...

0
Vinn Diablo II: Lord of Destruction!

Vinn Diablo II: Lord of Destruction!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

I samarbeid med IQ Media, presenterer vi ukens Diablo II konkurranse, hvor du i tillegg til å vinne utvidelsespakken, kan stikke av med masse fett Diablo merchandise.

0
Ni svette bilder fra Diablo II Expansion Set

Ni svette bilder fra Diablo II Expansion Set

NYHET. Skrevet av Kristian West

Blizzard er godt i gang med den videre historien i Diablo-universet med utvidelsen Diablo II: Lord of Destruction. Og for å feire sommerværet i helvete, har de sent oss et lite værvarsel i form av 9 glinsende onde screenshots.Loading next content