Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo II: Resurrected

Diablo II: Resurrected får åpen beta neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard og Vicarious Visions var tidlig ute med å fortelle at Diablo II: Resurrected ville ha noen betatester før slippet den 23. september, og nå vet vi når.

Det viser seg at de som forhåndsbestiller Diablo II: Resurrected vil få tilgang allerede denne helgen. Nærmere bestemt vil betaen starte klokken 19 den 13. august og vare til klokken 19 den 17. august. Deretter vil en åpen beta starte klokken 19 den 20. august og avsluttes klokken 19 den 23. august.

Når det gjelder innholdet vil vi få mulighet til å spille gjennom Act I og Act II Amazon, Barbarian, Druid, Paladin og/eller Sorcereress sammen med andre på internett eller alene.

Diablo II: Resurrected

Relaterte tekster

0
Diablo II: ResurrectedScore

Diablo II: Resurrected

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Stay awhile and listen! En gullende god klassiker har blitt gravd opp fra de dødes tjern, og Tommy har nok en gang sett seg nødt til å kaste bort livet sitt på Diablo II.Loading next content