Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo II

Diablo II selger bra

Rollespillet Diablo II selger virkelig bra på verdensplan. Faktisk nok til at over annenhver nordmann kunne eie ett eksemplar!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Rollespillet Diablo II selger virkelig bra på verdensplan. Faktisk nok til at over annenhver nordmann kunne eie ett eksemplar!

HQ

Yup, det er sant: 2.75 millioner eksemplarer er solgt på verdensplan siden utgivelsen i fjor. Mike Morhaime fra Blizzard uttaler i en pressemelding, som nettopp har landet her på redaksjonen:

ôWe are very proud of Diablo II and its success. It is our biggest undertaking to date, and we are pleased that our customers responded so positively..."

Ja, noe tyder på, at Blizzard har truffet riktig - ikke fordi de har været veldig nyskapende siden Diablo, men kanskje fordi, det inneholdt en perfekt formula å brygge videre på? I hvertfall er utvidelsen til Diablo II, som heter Diablo II: Lord of Destruction, godt på vei, med en estimert utgivelsesdato i løpet av årets første 3 måneder.

Lord of Destruction tar spillerne med på en vill jakt på ondskapens gud Baal, langt inne i The Barbarian Highlands. Baal reiser nemlig mot det fjerne nord, og sprer død og ødelæggelse på sin vei med et følge av onde skapninger. Hans mål er den såkalte 'Worldstone' - en magisk sten, som hindrer Helvede fra å bryte løs på Jorden. Spillernes oppgave er da... ja, det handler i hvertfall ikke om å hjelpe Baal, vel? Resten burde gi selv den mest hardkokte D2 spiller kuldegysninger ned over den lavere delen av ryggen....og lysten til å fyre opp sin favoritt Barbarian!

Relaterte tekster

0
Diablo IIScore

Diablo II

ANMELDELSE. Skrevet av Jacob H. Nielsen

Akkurat idet du trodde du hadde fanget beistet i rubinen, snek det seg ut bakveien...Stortittelen Diablo 2 er her!

0
Slik ble Diablo virkelighet

Slik ble Diablo virkelighet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er lett å tenke at dagens spillsuksesser garantert skulle lykkes, men alle har på ett eller annet tidspunkt kun vært en idé. Dette gjelder også Blizzards vilt...

0
Vinn Diablo II: Lord of Destruction!

Vinn Diablo II: Lord of Destruction!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

I samarbeid med IQ Media, presenterer vi ukens Diablo II konkurranse, hvor du i tillegg til å vinne utvidelsespakken, kan stikke av med masse fett Diablo merchandise.

0
Ni svette bilder fra Diablo II Expansion Set

Ni svette bilder fra Diablo II Expansion Set

NYHET. Skrevet av Kristian West

Blizzard er godt i gang med den videre historien i Diablo-universet med utvidelsen Diablo II: Lord of Destruction. Og for å feire sommerværet i helvete, har de sent oss et lite værvarsel i form av 9 glinsende onde screenshots.Loading next content