Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Diablo II-fans mot Diablo III

"Internet Rage" på sitt aller beste.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter kunngjøringen i helgen har de fleste av oss vært i en slags euforisk tilstand. Dessverre er ikke "de fleste" alle.

Det hele startet med noen posteringer på diverse internettfora hvor flere bedrevitere langet ut om hvor ubalansert - det uferdige prosjektet - Diablo III er, "Zombie wall gjør for lite skade på den levelen!". La oss se bort i fra det faktum at hva vi så var en veldig veldig tidlig utgave av hele spillet, og bare en bitteliten del av det. "Spillet har for mange farger og ser ut som en tegneserie." ropte flere andre.

Så hva det endte med var at en av forummedlemmene på Diablo Fans (www.diablofans.com) lagde en underskriftskampanje hvor han pålegger Blizzard å endre så å si alt i Diablo III. Ja, pålegger. Det som ønskes endret er alt fra klassene, grafikken, balansen, teksturene, figurene og mye mer. Hvis Blizzard ikke hører etter, vil ikke disse kjøpe Diablo III når det slippes. Til nå har den fått over 8000 signaturer, og tallet stiger. Du kan lese underskriftskampanjen her og - gjøre som meg - få deg en god later.

Jeg kan med hånden på hjertet si at uansett hvor mange som skriver under på denne kampanjen, så vil Blizzard gjøre det de føler er riktig for seg. Og uansett hva de velger, så vil Diablo III selge som varmt hvetebrød og gjøre dem rikere enn de er nå. Sånne underskriftskampanjer er ikke bare teit, men meningsløst også. Bruk heller tiden på å faktisk sette pris på at spillet faktisk kommer spørr du meg.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...Loading next content