Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Diablo III lar oss nå spille originale Diablo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På fjorårets Blizzon kunne Blizzard avsløre at en kommende oppdatering ville la oss spille en remake av Diablo i Diablo III i 2017. Vel, nå har vi gått over til det året, og oppdateringen er klar for nedlastning.

Det mest nevneverdige i oppdateringen er selvsagt at vi nå kan spille Diablo. For å kunne gjøre dette må du jakte ned en gruppe Cultists i Adventure-modusen. Ved å drepe disse vil du få noen gjenstander som leder deg til Old Tristram. Der vil du finne en åpen portal ved fontenen. Gå inn i den. Da blir du så fraktet til de pikselerte gravkammerene, det låste kameraet, bevegelse i åtte retningene, repeterende lydene, og klassiske skjermen fra Diablo. Dermed har du en måned på deg til å nye dette og få spesielt loot før dette fjernes fra spillet. Se noen klipp av hvordan det ser ut i utviklerdagboken nederst i saken.

Men det er ikke alt. Oppdateringen byr også på balanseringsendringer og fiksing av bugs på både PC og konsollene. PlayStation 4 Pro-spillere får til og med en ekstra godbit med at spillet lå kan spilles i 4K-oppløsning.

Kommer du til å dra tilbake til gamle trakter?

HQ
Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...Loading next content