Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Diablo III slippes til Nintendo Switch i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard er kjente for å teste tålmodigheten til fansene sine, så folk nektet å gi opp håpet selv om selskapet brukte ekstremt lang tid på å bekrefte at Diablo III skal komme til Nintendo Switch. Det var først i august at selskapet bestemte seg for å offentliggjøre det, men da kunne de også fortelle at vi ikke måtte vente lenge siden Switch-utgaven ville være klar før året var omme. Nå vet vi akkurat når også.

Diablo III: The Eternal Collection blir nemlig å finne på Nintendo Switch den 2. november. Luringene vil altså slippe spillet samme dag som BlizzCon starter, så da kan vi nok regne med å se en god del Switch-spillere under messen.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...Loading next content