Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Diablo IV vil få årlige utvidelser

Det er godt å vite at vi får nytt innhold utenom battle passes og mikrotransaksjoner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Diablo IVs daglige leder Rod Fergusson har bekreftet at spillet vil få årlige utvidelser fra Blizzard.

Selv om Diablo IV er et av årets beste spill på Metacritic, vil spillerne fortsatt ha mer ut av reisen til helvete. I et intervju med Dexerto fortalte Fergusson at det er flere utvidelser på gang, og at planen er å gi ut én i året.

"Men du vet, det er snakk om år og atter år", sa Fergusson om planene for fremtiden til Diablo IV. "Det er det vi fokuserer på. Når du ser på lanseringen av spillet og denne første sesongen, ser vi på det som et fundament som vi kan bygge videre på i fremtiden. Så når vi ser på de kvartalsvise sesongene og de årlige utvidelsene, er det disse tingene vi virkelig fokuserer på for live-tjenesten vår."

"Vi har planer, vi har historier som strekker seg langt inn i fremtiden. Vi har planer. Vi har alltid flere sesonger og flere utvidelser, så det er noe vi kommer til å gjøre i lang tid fremover. Vi gleder oss."

Så vi kommer ikke bare til å få utvidelser, men også kvartalsvise sesonger for å holde oss i gang. Forhåpentligvis betyr dette at selv om vi må vente 11 år til på Diablo V, vil spillerne ha nok av innhold til å holde dem i gang.

Diablo IV

Relaterte tekster

0
Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De gode og dårlige sidene av å fokusere på spillerens valg og Endgame vises i Blizzards storspill.Loading next content