Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Digimon Survive

Digimon Survive forsinket igjen - slippes tredje kvartal av 2022

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dårlig nytt for de som venter på Digimon Survive, et spill som egentlig skulle slippes i 2019. Ventetiden har nemlig blitt enda ett år lengre da spillet har blitt forsinket til tredje kvartal av 2022. Det er Gamerbraves som rapporterer om dette via Toei Animations seneste kvartalsrapport. Foruten å eie Digimon har de også de enorme seriene Dragon Ball, One Piece og Sailor Moon. Til tross for dette har de hatt en gradvis nedgang i salget siden 2019. Imidlertid forventer selskapet å begynne å vokse igjen neste år. Dette er også når Digimon Survive slippes. Eller i det minste er det gjeldende plan.

Digimon Survive

Relaterte tekster

1
Digimon Survive utsettes til 2020

Digimon Survive utsettes til 2020

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Witchcraft offentliggjorde Digimon Survive i fjor var planen at det ambisiøse spillet skulle lanseres mot slutten av 2019, men dette er ikke tilfellet lenger....Loading next content