Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Digimon Survive

Digimon Survive utsettes til 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Witchcraft offentliggjorde Digimon Survive i fjor var planen at det ambisiøse spillet skulle lanseres mot slutten av 2019, men dette er ikke tilfellet lenger. Utviklerne benyttet anledningen uder helgens Anime Expo kunne utviklerne fortelle at spillet har blitt utsatt til "en gang i 2020". Den gode nyheten er at vi fikk bekreftet litt annen informasjon også. Blant vet vi nå at Survive vil ta oss til en helt ny verden som ikke er digital og at monsterene sine evolusjoner vil variere basert på valg vi tar i spillet. Forhåpentligvis trenger vi ikke å vente helt til neste år før vi får se og høre mer om dette og andre ting i spillet.

HQ
Digimon Survive

Relaterte tekster

1
Digimon Survive utsettes til 2020

Digimon Survive utsettes til 2020

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Witchcraft offentliggjorde Digimon Survive i fjor var planen at det ambisiøse spillet skulle lanseres mot slutten av 2019, men dette er ikke tilfellet lenger....Loading next content