Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Disintegration

Disintegration sin multiplayer fjernes etter bare seks måneder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Halo-skaperen Marcus Lehto og resten av gjengen i V1 Interactive ante nok at Disintegration ville få en utfordrende start da det etter hvert viste seg at det ville lanseres rundt samme tid som The Last of Us: Part II, Ghost of Tsushima og et par andre spennende spill i sommer. Å bare få helt greie anmeldelser hjalp ikke stort på saken, men dagens annonsering kommer uansett litt overraskende på.

Studioet har nemlig bestemt seg for å fjerne multiplayerdelen av Disintegration siden det er såpass få spillere at det ikke er verd å holde serverne i live. Dette vil skje gradvis, og starter allerede i dag ved å fjerne butikken. Til slutt vil hele multiplayerdelen fjernes den 17. november. Selve historiedelen vil selvfølgelig kunne spilles, men om du har lyst til å spille med andre bør du altså begynne å gjøre det snart.

Disintegration

Relaterte teksterLoading next content