Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts III

Disney Ambassador Hotel har fått et eget Kingdom Hearts-rom!

Romreservasjon starter i slutten av måneden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du garantert har fått med deg kommer Kingdom hearts III ut senere denne måneden, nærmere bestemt 29. januar, og i forbindelse med dette har Disney Ambassador Hotel i Tokyo laget et eget Kingdom Hearts-rom.

Rommet kan reserveres fra den 30. januar, altså dagen etter at spillet lanseres.

Kingdom Hearts III

Rommet har plass til tre voksne, er ca 41 kvm stort og koster ¥46,100 (eller ca 3500 kroner) per natt. I tillegg til Kingdom Hearts-dekor inne på rommet ser romnøklene ut som keyblades fra spillet. Og det beste med det hele? Du kan ta med deg nøkkelen hjem!

Hvis du tilfeldigvis skal til Disneyland i Tokyo i år, og gjerne vil bo på dette rommet så kan du reservere det her i slutten av måneden.

Kingdom Hearts III
Kingdom Hearts III

Relaterte tekster

5
Kingdom Hearts IIIScore

Kingdom Hearts III

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Juul

14 år etter at det andre kapittelet i serien kom ut, lander Kingdom Hearts III endelig i butikkene. Lever det opp til hypen?Loading next content