Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Disney har trukket utgivelsesvinduene for flere kommende Marvel-serier

Loki, What If ...?, og Secret Invasions utgivelse er nå ubestemt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Disney har endret utgivelsesvinduene for mange av de kommende Marvel Cinematic Universe-seriene. Strømmetjenesten har endret informasjonen om utgivelsesvinduet for Secret Invasion, What If...? Sesong 2 og Loki Sesong 2, som alle nå bare sier "Kommer snart til Disney+" i stedet.

Nøyaktig hva dette betyr for seriene er fortsatt uklart, men med tanke på at Secret Invasion fikk en trailer for flere måneder siden må man lure på om Disney og Marvel fortsatt forventer at serien kommer våren 2023 som opprinnelig var planlagt.

Ettersom Disney har endret utgivelsesplanene for kommende MCU-verk i det siste, spesielt å skyve The Marvels til november og Blade helt ut av 2023, må man lure på om denne endringen i planene er gjort for at Marvel skal ha noe å fylle med i den lange ventetiden mellom Guardians of the Galaxy Vol. 3 i mai og The Marvels på slutten av året.

Disney har trukket utgivelsesvinduene for flere kommende Marvel-serier


Loading next content