Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Disney Infinity

Disney Infinity 2.0 får Big Hero 6-figurer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Disney har sluppet to nye figurer til Disney Infinity 2.0. Det handler om Baymax og Hiro, begge fra den kommende animasjonsfilmen fra Disney kalt Big Hero 6. Baymax kan bruke sine rakettnever og flyegenskaper til å knuse all ondskap, mens Hiro kan bruke sine mikroboter og boosterløp til lydløs spionasje.

Disney Infinity er et action-eventyrspill som handler om å samle statuetter i den virkelige verden som du kan bruke figurene de representerer i spillet, og det ble først sluppet i august 2013.

Disney Infinity

Relaterte tekster

0
Disney InfinityScore

Disney Infinity

ANMELDELSE. Skrevet av Pard Madrid

Vi er blitt lovet velkjent figurer, fantastiske valgmuligheter og underholdning av rang for hele familien, men klarer Disney Infinity å levere ekte Disney-magi?

1
Spreng dødsstjernen i Disney Infinity

Spreng dødsstjernen i Disney Infinity

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

I en ny video fra skaperne bak Disney Infinity får vi gjennoppleve en av de mest ikoniske slagene fra Star Wars-universet. I et brett kalt Trench Run vil spillerne nemlig...

3
Disney Infinity kræsjer på Playstation 3

Disney Infinity kræsjer på Playstation 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Storsatsningen Disney Infinity ble sluppet for bare to dager siden, men Disney har allerede rukket å oppdatere Playstation 3-versjonen med patchen 1.01. Dessverre viser...Loading next content