Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Disney Infinity

Disney Infinity kostet over en halv milliard

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Disney Infinity, som er Disneys forsøk på å lage et tilsvarende konsept som Skylanders, skal i følge Wall Street Journal ha kostet mer enn 100 millioner dollar, eller over en halv milliard kroner. Om konseptet flopper kan dette ha store konsekvenser for Disneys videre satsning på dataspill.

Disney samlet i 2008 alle sine satsninger innen dataspill, internett og mobil til en enhet, Disney Interactive, som siden har tapt over 8 milliarder kroner. Om ikke Disney Infinity innfrir kan det bety at Disney slutter med å produsere egne spill, og heller lisensierer sine produktet til andre studioer.

Gevinsten kan derimot være stor for Disney Infinity-konseptet. Skylanders har unektelig vært en stor suksess for Activision. De meddelte tidligere i år at de har solgt mer enn 100 millioner Skylanders-figurer, og konseptet har skapt mer enn ni milliarder kroner i inntekter på bare to år.

Disney Infinity

Relaterte tekster

0
Disney InfinityScore

Disney Infinity

ANMELDELSE. Skrevet av Pard Madrid

Vi er blitt lovet velkjent figurer, fantastiske valgmuligheter og underholdning av rang for hele familien, men klarer Disney Infinity å levere ekte Disney-magi?

1
Spreng dødsstjernen i Disney Infinity

Spreng dødsstjernen i Disney Infinity

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

I en ny video fra skaperne bak Disney Infinity får vi gjennoppleve en av de mest ikoniske slagene fra Star Wars-universet. I et brett kalt Trench Run vil spillerne nemlig...

3
Disney Infinity kræsjer på Playstation 3

Disney Infinity kræsjer på Playstation 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Storsatsningen Disney Infinity ble sluppet for bare to dager siden, men Disney har allerede rukket å oppdatere Playstation 3-versjonen med patchen 1.01. Dessverre viser...Loading next content