Norsk
Gamereactor
nyheter
Disney Infinity

Disney Infinity utsettes til august

Disney ønsker å utfordre Activision og deres Skylanders-serie med det omfattende Disney Infinity. Og det gjør de gjør de angivelig best på høsten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det særdeles ambisiøse spillprosjektet Disney Infinity, som tar sikte på å utfordre den enormt suksessfulle Skylanders-serien vil ikke se dagens lys i august. Det melder Disney overfor The New York Times.

Årsaken skal imidlertid ikke være et behov for lengre utviklingstid hos Avalanche Software, men heller at Disney har tro på bedre salgstall dersom du flytter lanseringsdatoen frem fra juni til august.

Den nye datoen er altså satt til den 18. august, men plattformene fortsatt er Playstation 3, Wii U, Wii, Xbox 360 og Nintendo 3DS.

Disney Infinity

Relaterte tekster

Disney InfinityScore

Disney Infinity

ANMELDELSE. Skrevet av Pard Madrid

Vi er blitt lovet velkjent figurer, fantastiske valgmuligheter og underholdning av rang for hele familien, men klarer Disney Infinity å levere ekte Disney-magi?

Spreng dødsstjernen i Disney Infinity

Spreng dødsstjernen i Disney Infinity

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

I en ny video fra skaperne bak Disney Infinity får vi gjennoppleve en av de mest ikoniske slagene fra Star Wars-universet. I et brett kalt Trench Run vil spillerne nemlig...

Disney Infinity kræsjer på Playstation 3

Disney Infinity kræsjer på Playstation 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Storsatsningen Disney Infinity ble sluppet for bare to dager siden, men Disney har allerede rukket å oppdatere Playstation 3-versjonen med patchen 1.01. Dessverre viser...Loading next content