Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cars 3: Driven to Win

Disney Infinity-studioet gjenopplives, og lager Cars 3-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mai bestemte Disney seg for å stenge Avalanche Software og avslutte Disney Infinity. Nå har det talentfulle studioet blitt gjenopplivet, og det neste prosjektet deres har en litt morsom vri.

Warner Bros. Interactive har nemlig annonsert at de har kjøpt det tidligere "toys-to-life"-studioet, og at de nå jobber med et Cars 3-spill. Det vi synes er litt morsomt her er at Cars-filmene lages av Pixar, som er eid av Disney. Dette betyr at selskapet som la ned Avalanche for under et år siden nå har bestemt seg for å leie inn det samme studioet til å lage et spill for dem. Vi skulle gitt mye for å være en del av det første møtet mellom dem.

Selve spillet vet vi ikke så mye om, kun at det vil bruke Octane-motoren, den samme Avalanche brukte i Disney Infinity. Det er også verdt å nevne at en av grunne til at Disney valgte å leie inn Avalanche er at de også hjalp til med Cars 2, og hadde en rekke Cars-figurer i Disney Infinity.

Cars 3: Driven to Win

Relaterte tekster

3
Cars 3: Driven to Win annonsert

Cars 3: Driven to Win annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har gått litt over to måneder siden Avalanche Software ble gjenopplivet for å lage et spill basert på Cars 3. Nå har tiden kommet for å få en smakebit på hvordan det...Loading next content