Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Epic Mickey

Disney kutter ned på spillfronten

Færre konsollspill fra Mikke-selskapet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Disney er et velstående selskap, med fem av seks avdelinger som høster profitt fra pengetrærne på måfå. Den sjette avdelingen har derimot ikke like grønne fingre som de andre, og takke seg til - det er visst spilldelen av foretaket, Disney Interactive.

Gjennom det seneste året har avdelingen tapt anselige 234 millioner dollar (cirka 1,2 milliarder kroner), hvilket har tvunget Disney til å tråkke ned bremsen. Av den årsak vil Disney i følge sjefsdirektør Bob Iger satse mindre på konsollspill fremover, men heller fokusere på familiespill, nettspill og sosiale medier.

Selskapet påpeker likevel at de ikke planlegger å legge fra seg ideen om konsollspill fullstendig, med Toy Story 3 friskt i minne (Disney Interactives bestselger i år).

Epic Mickey
Kanskje vil storsatsningen Epic Mickey bidra til å gjenopprette årets lunkne statistikk.

Relaterte tekster

Disney Epic MickeyScore

Disney Epic Mickey

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

Mikke Mus må berge en herjet verden med glemte tegnefilmfigurer, og resultatet er hans mest storslåtte eventyr noensinne. Her er dommen...Loading next content