Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Disney+ øker prisen og får utgave med reklame

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Verken HBO Max, Netflix eller Disney+ har lagt skjul på at de vurderer å lansere utgaver med reklame, og nå viser det seg at sistnevnte tar det store steget samtidig som de øker prisen.

I kveldens investormøte bekrefter Disney at den vanlige utgaven av Disney+ vil få reklamer i USA den 8. desember. De som vil fortsette uten reklamer må gå over til det som da skal hete Disney+ Premium. Denne utgaven vil koste 3 dollar mer, altså 10.99 dollar per måned.

Forrige gang selskapet nevnte planer om dette sa de at andre land først skulle få denne todelte ordningen i 2023, så vi har dessverre ingen norsk pris enda. Jeg har likevel kontakt Disney i tilfellet planene faktisk er lagt allerede. Uansett hva må du være forberedt på å betale mer for Disney+ uten reklame om noen måneder.

Disney+ øker prisen og får utgave med reklame


Loading next content