Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Disney Speedstorm

Disney Speedstorm er nå tilgjengelig som Early Access

Skaff deg en Founder's Packs for å kunne delta.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke mange virkelig gode alternativer til Mario Kart 8 Deluxe tilgjengelige for andre formater, men forhåpentligvis er Disney Speedstorm et. Kanskje kan det til og med få et stort publikum på Switch, da det tilbyr to ting Marios racingspill ikke gjør; Disney-figurer og er free-to-play.

Dessverre er sistnevnte bare delvis sant. Mens Disney Speedstorm faktisk vil være gratis å spille når det slippes senere i år er Early Access-versjonen som ble lansert i går bare tilgjengelig hvis du kjøper en såkalt Founder's Pack. Derfor har Gameloft nå gitt oss en lanseringstrailer i forsøk på å overbevise oss om å åpne lommeboken.

HQ
Disney Speedstorm

Relaterte tekster

0
Disney SpeedstormScore

Disney Speedstorm

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Asphalt-utviklerne Gameloft har skapt en sjarmløs, upersonlig cash grab-versjon av Mario Kart 8, og vi er ikke imponert.Loading next content