Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Strange World

Disneys animasjonsfilm Strange World har hatt en dårlig start på kino

Kun tjent en brøkdel av det forventede beløpet i løpet av åpningshelgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den siste i rekken av animasjonsfilmer fra Disney hadde virkelig ingen god åpningshelg og floppet kraftig med inntekter på kun 27,8 millioner dollar, ifølge Yahoo Finance, til tross for at den har kostet i hvert fall 150 millioner dollar å lage, og det kommer i tillegg til markedsføringskostnadene.

Strange World er den andre Disney-filmen på rad som har krasjlandet på kinoene etter at Lightyear underpresterte tidligere i år, og selskapet har en merkelig historie med å ikke være i stand til å markedsføre science fiction-filmene sine ordentlig. Atlantis: The Lost Empire og Treasure Planet er to tidligere eksempler som møtte samme skjebne.

I Strange Worlds tilfelle har vi også kontroversen rundt den åpent homofile hovedpersonen, noe som fikk blant annet kinesiske myndigheter til å fullstendig forby filmen fra å vises i landet.

Har du sett den selv?

Strange World

Relaterte teksterLoading next content