Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Distance

Distance på vei til Playstation 4

Distance suser inn på nye jaktmarker.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at det ble Kickstartet til PC, Max og Linux for over to år siden, skal den åndelige oppfølgeren til gratisspillet Nitronic Rush se dagens lys, nå også på Playstation 4.

Det bekrefter utvikler Refract Studios i et innlegg på den amerikanske Playstation-bloggen.

Spillet, som lar spilleren kjøre, fly og snurre gjennom Tron-aktige hinderløyper, skal slippes på markedet i 2015, og kan prøves på Playstation Experience i Las Vegas allerede denne helgen, for de som er heldige nok til å ta turen dit.

Spillet skal lansere med en rekke spillmoduser, inkludert en historiemodus og opptil flere flerspillermoduser, både over nett og på delt skjerm. Utvikleren etterlater oss med en flunkende ny trailer som demonstrerer mer av de pulserende rytmene og voldsomme effektene som er Distance. Den videoen ser du her.

Distance
"Svosj"
Distance
Distance
Distance
Distance
Distance
Distance
Distance
Distance
Distance

Relaterte tekster

0
Distance på vei til Playstation 4

Distance på vei til Playstation 4

NYHET. Skrevet av Tomas Veiden

Etter at det ble Kickstartet til PC, Max og Linux for over to år siden, skal den åndelige oppfølgeren til gratisspillet Nitronic Rush se dagens lys, nå også på...Loading next content