Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II passerer 1 million solgte eksemplarer

Det fantastiske spillet passerer en like fantastisk milepæl.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har nå gått litt over to måneder siden Divinity: Original Sin II ble lansert, og vi var ikke alene om å like spillet veldig godt. I enkelte tilfeller betyr ikke dette nødvendigvis gode anmeldelser gode salgstall, men Laria Studios får heldigvis som fortjent.

I en Twittermelding som vel enhver som har sett Lord of the Rings: Fellowship of the Ring forstår referansen i kan de nemlig fortelle at det nå har blitt solgt over en million eksemplarer av spillet. Slettes ikke verst etter såpass kort tid, og jeg mener personlig det er helt fortjent. Hva med deg?

Divinity: Original Sin II

Relaterte tekster

4
Divinity: Original Sin IIScore

Divinity: Original Sin II

ANMELDELSE. Skrevet av Marko Mäkipelto

Etter utallige timer med det etterlengtede spillet kan vi trygt si at det lever opp til forventningene, og er kanskje det beste rollespillet i sin klasse noen gang.

Gamereactors store julekalender - Luke 2

Gamereactors store julekalender - Luke 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 2! Hva skjuler seg bak denne? Jo, her finner vi soundtracket til Divinity: Original Sin II på vinyl - en...Loading next content