Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Dockingstasjon og stativ kombineres i Alogics Bolt Plus

Vi har fått tak i dingsen i den nyeste episoden av Quick Look.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å samle ulike produkter i én enhet blir stadig vanligere i disse dager. Smart-TV-er eliminerte behovet for eksterne systemer for å strømme innhold, smartklokker ser ut til å gjøre analoge klokker overflødige, og nå finnes det til og med en rekke smarthusprodukter som ser ut til å gjøre lignende ting.

Som en del av den nyeste episoden av Quick Look, har vi tatt en titt på en enhet som samler en dokkingstasjon og et stativ for bærbare datamaskiner, slik at du kan lagre den bærbare datamaskinen sikkert, mens du bruker den som en base for å koble til skjermer og så videre.

Kjent som Alogic Bolt Plus USB-C Docking Station with Stand, hvis du har vært på utkikk etter en hybrid enhet som ikke bare er et stativ eller en dokkingstasjon, kan dette være noe for deg. Men for å se om det er det, kan du se den nyeste Quick Look-episoden nedenfor for mer inngående tanker fra Magnus.

HQ


Loading next content