Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Doctor Who ser ut til å krysse over med Fortnite i år

En ny lekkasje tyder på det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Listen over populære franchiser som har blitt med i Fortnite gjennom årene er lang, men det ser ut til at dette vil utvides ytterligere i fremtiden, ettersom en ny lekkasje har hevdet at Doctor Who kommer til Epic Games' massivt populære battle royale senere i år.

Rapporten, som kommer fra GamingIntel, sier at crossoveren vil være en to uker lang begivenhet som ligner på Dragon Ball-arrangementet, og at den vil tilby en samling av både gratis og betalte belønninger, samt at det sannsynligvis vil være utfordringer å fullføre også.

Siden verken BBC eller Epic har kommentert eller bekreftet denne crossoveren må vi bare vente til dette blir gjort offisielt eller avkreftet - men forutsatt at det blir realisert kan du forvente at crossoveren stemmer overens med 60-årsjubileet for sci-fi-serien senere i år.

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content