Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Don't Starve

Don't Starve: Shipwrecked slippes til PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange har forelsket seg i overlevelsessimulatoren Don't Starve fra indieutviklernde Klei Entertainment. Det er et vakkert og sjarmerende eventyr der hovedfokuset er rettet mot noe så alvorlig som å overleve. PC-spillerne fikk nylig tilgang til utvidelsen Shipwrecked, og snart skal også Playstation 4- og Xbox One-spillerne få bli med på moroa.

Shipwrecked byr på tropiske øyer og båtreiser, og utvidelsen er utviklet sammen med Capybara Games. Det er dessuten de som har avslørt nyheten på Playstation-bloggen. Senere ble også Xbox One-versjonen bekreftet via Twitter. Utvidelsen finner du i de respektive konsollenes nettbutikk i løpet av våren.

Don't Starve
HQ

Relaterte tekster

0
Don't Starve: Shipwrecked har blitt lansert

Don't Starve: Shipwrecked har blitt lansert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det vakre overlevelsesspillet fra den uavhengige utvikleren Klei Entertainment har nå fått en storslått utvidelse. Shipwrecked har lenge vært tilgjengelig via Steam Early...

1
Don't Starve: Shipwrecked får dato

Don't Starve: Shipwrecked får dato

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Overlevelsessimulatoren Don't Starve får snart enda en utvidelse i form av Shipwrecked. Der venter nye vesener og andre hindringer som skal gjøre livet surt for...Loading next content