Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Doom blir penere på PlayStation 4 Pro og Xbox One X i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått nesten to år siden Doom ble lansert til PC, PlayStation 4 og Xbox One, men id Software har ikke stoppet å arbeide med spillet av den stund.

Utviklerne kan nemlig fortelle at den etterlengtede 4K-oppdateringen for PlayStation 4 Pro og Xbox One X skal komme i morgen. De nevner ikke det flotte ordet "native", men med et såpass talentfullt studio bak roret tror jeg nok uansett resultatet blir veldig bra.

Doom

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content