Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom VFR

Doom, Fallout 4, og Skyrim VR sine lanseringsdatoer er klare

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda har virkelig kastet seg ut i Virtual Reality-markedet. Først avslørte de at Fallout 4 ville komme til VR, og kort tid etterpå annonserte de at både The Elder Scrolls V: Skyrim og Doom ville gjøre det samme. Det kan virke som om samarbeidet har vært tett mellom de tre spillene, for nå har alle sammen fått en lanseringsdato.

Første spill ut av døren er Skyrim VR til Playstation VR den 17. november. Deretter blir det en mer actionfylt opplevelse med Doom VFR til PSVR og HTC Vive den 1. desember, før det hele avsluttes med litt vandring i Fallout 4 sine radioaktive omgivelser den 12. desember. Vi får altså litt tid mellom hver gang vi virkelig får leve oss inn i Bethesda sine fascinerende univers...om vi da ikke tar i betraktning av både Skyrim og Fallout 4 kan spilles i flerfoldige timer.

Er du interessert i noen av disse?

Doom VFR

Relaterte tekster

0
Slik blir Doom VR

Slik blir Doom VR

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under E3 kunne Id Software avduke den kommende virtual reality-varianten av Doom, og Gamereactors reporter møtte utvikler Marty Stratton for å finne ut mer om dette i...Loading next content