Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Doom og Rage er nå på Xbox Game Pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda og Microsoft har visst et meget godt samarbeid når det gjelder sistnevntes meget gode Xbox Game Pass-tjeneste. De siste månedene har både Fallout 3 og Fallout 4 blitt en del av samlingen, og nå er det tid for at to andre spill fra selskapet skytes inn også.

I kveld har nemlig både Doom og Rage blitt tilgjengelige på Xbox Game Pass. Kanskje ikke særlig rart når Bethesda har lyst til å minne oss på at begge spillene får oppfølgere neste år, samtidig som at de minner oss på hvor gode originalene er.

Doom

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content