Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dota Underlords

Dota sitt svar på Auto Chess avduket og kan prøves i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden kunne Valve fortelle at de hadde merket seg Auto Chess sin populæritet, og at de selv elsket spillet. Dette hadde gitt dem så mye inspirasjon at de begynte å utvikle et lignende spill selv, og vi ville få høre mer om dette "snart". Nå er "snart" her.

Dota Underlords er ikke ny modus til det populære spillet, men vil i stedet være et helt eget produkt. Som forventet vil dette fungere ganske likt som Auto Chess med at du settes opp mot sju andre spillere som kjemper om å bygge og tilpasse det beste laget for å få kontroll over byen White Spire.

Er du Battle Pass-eier kan du se akkurat hvor likt det er og hvilke forbedringer som er gjort allerede i dag, for da kan du bli med på den lukkede betaen nå. Alt du trenger å gjøre er å gå til Dota 2-dashbordet ditt hvor det finnes en link som lar deg legge til betaen i samlingen din.

Om du ikke har brukt de ekstra kronene på et Battle Pass trenger du ikke å frykte heller, for det vil også holdes en åpen beta etter hvert. Da kommer det også mer innhold, deriblant rangerte kamper og cross-play. Når denne eller den ferdige utgaven lanseres vet vi ikke enda, men du kan være sikker på at Valve kommer med mer informasjon etter å ha fått tilbakemeldinger fra denne første betaen.

Dota Underlords

Relaterte teksterLoading next content