Norsk
Gamereactor
nyheter
Brütal Legend

Double Fine feirer ti år med Brütal Legend

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går var det den 13. oktober og en fin høstdag. Men det var også tiårsjubileet for Double Fines klassiske Brütal Legend. At dette spillet ikke ble en braksuksess med tanke på dets underholdningsverdi og herlige metal-soundtrack er rett og slett urettferdig, men heldigvis finnes det fortsatt folk som husker det.

Brütal Legend

Og en av dem er Tim Schafer, som var med på å produsere spillet. Han og hans studio Double Fine streamet spillet i går, og han hadde også en liten overraskelse å by på via Twitter. Der postet han nemlig et bilde (som du kan se nedenfor) av Jack Black, som spilte protagonisten Eddie Riggs i eventyret, med teksten "Here we go..."

Dette førte til et hav av spekulasjoner på Twitter og diverse spillfora, hvor mange tror at oppmerksomheten kan handle om en teaser for en remake eller remaster av den gamle blytunge klassikeren. Og dette er jo mye mulig for Double Fine å gjennomføre, ettersom de nå eies av Microsoft, som dermed har tilgang til godt med ressurser. På en annen side ønsker vi ikke å trekke noen slike konklusjoner, men det er likevel kult å se at spillet får oppmerksomhet.

Har du spilt Brütal Legend?

Brütal Legend

Relaterte tekster

Brütal LegendScore

Brütal Legend

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Tim Schafers rockeepos er endelig her. Jon Cato har hyllet metal-gudene som verdens kuleste roadie.Loading next content