Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rad

Double Fines Rad feirer lanseringsdato med nye skjermbilder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Double Fine avduket spillet med det passende navnet Rad i mars nøyde de seg med å si at det ville lanseres en gang i sommer og at vi ville få se mer av det snart. "Snart" er vel å ta i, men nå holder de i alle fall ord.

I dag har vi nemlig fått noen nye skjermbilder som viser frem de fascinerende omgivelsene som venter etter to post-apokalypser. Vi har ikke fått disse på måfå heller, for de fungerer også som en slags markering av at vi endelig vet lanseringsdatoen. Med mindre noe meget uforutsett skjer vil Rad slippes til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 20. august, så det er nøyaktig tre måneder til vi får se om Double Fine sin tolkning av en slik verden vil skille seg fra lignende settinger vi ser i år.

Rad
RadRadRadRad
RadRadRadRad

Relaterte tekster

0
RadScore

Rad

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Heretter blir det hverken Psychonauts eller Grim Fandago Double Fine Productions vil bli husket for, men heller for deres nyeste spill kalt RAD.

0
Klokken 16 på GR Live: Rad

Klokken 16 på GR Live: Rad

NYHET. Skrevet av Lisa Dahlgren

Vi har fått klørne i en kode til Double Fines post-post-apokalyptiske (som Lee Petty selv kaller det) roguelike action-spill Rad, hvor spilleren muteres for å bli...Loading next content