Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age 4 avduket med trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med Bioware sine veldig tydelige hint og etter å ha snakket med enkelte som burde vite slikt var det aldri tvil om at selskapet ville offentliggjøre Dragon Age 4 på nattens The Game Awards-show, men det er uansett veldig kjekt å ha fått annonseringen i hende.

Utviklerne poengterer som forventet at det fortsatt er flere år til spillet lanseres, men de ønsket bare å berolige folk som fryktet at fokuset utelukkende vil være på Anthem fremover. Derfor har vi fått denne vesle traileren som viser oss et mystisk maleri mens Solas gjør det klart at han ikke bare var en ertende avslutning i Dragon Age: Inquisition.

HQ
Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over fire år har gått siden Bioware endelig bekreftet at de lager et nytt Dragon Age-spill, men det ble etter hvert tydelig at prosjektet hadde store problemer. Dette...Loading next content