Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age 4-lederen forlater Bioware

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Bioware både bekreftet og viste frem det vi foreløpig kaller Dragon Age 4 først er det "Mass Effect 4" som har gitt mest lyd fra seg i det siste. Nå vet vi nok en av grunnene til hvorfor.

Etter at Kotakus Luke Plunkett avslørte en intern annonsering bekrefter Bioware nå at Matthew Goldman har forlatt selskapet. Dette er slettes ikke en liten sak, for Goldman har frem til nå vært "Senior Creative Director" på Dragon Age 4. For de som ikke vet det sammenlignes denne stillingen ofte med regissører i filmverden siden disse personene vanligvis er de som har siste ord i avgjørelser. Til og med studiolederen Gary McKay innrømmer at dette vil prege utviklingen av spillet, men lover at de likevel ikke vil lansere det før kvaliteten lever opp til både deres og våre forventninger. Verken EA eller Bioware ønsker å si noe om hvem som overtar sjefjobben, men forhåpentligvis tar det ikke altfor lang tid.

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over fire år har gått siden Bioware endelig bekreftet at de lager et nytt Dragon Age-spill, men det ble etter hvert tydelig at prosjektet hadde store problemer. Dette...Loading next content