Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Origins

Dragon Age DLC uten ny dato

Problemer med DLC-en til Xbox 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter gårsdagens Dragon Age: Return to Ostagar DLC-glipp har BioWare har uttalt det er usikkerhet rundt når DLCen vil bli lansert på alle formater.

Oppdateringen, som var designet for å bane vei for DLCen, ble lansert med et problem på Xbox Live. BioWare var imidlertid raske med å trekke DLCen fra Xbox Live, men det var fremdeles noen uheldige sjeler som lastet ned den ødelagte DLCen. BioWares Chris Priestly uttalte kjapt etterpå at de arbeidet med å finne en rask løsning på problemet.

- Vi sjekker alle versjoner av Return to Ostagar å sikre at det ikke er noen utestående problemstillinger eller muligheter for å overse flere. For øyeblikket har vi ikke en dato for utgivelsen av Return to Ostagar på multiplattform, uttalte Priestly.

DLCen skulle egentlig lanseres på PC og Xbox 360 den 5. januar med en Playstation 3-versjon i etterkant, men ble utsatt i siste minutt på grunn av et teknisk problem oppdaget i DLCen.

Pakken, som vil koste 400 Microsoft Points på Xbox Live, tar spillerne tilbake til åstedet for Cailan død på starten av spillet.

Return to Ostagar vil bli etterfulgt av Dragon Age: Awakening-utvidelsen den 16. mars.

Dragon Age: Origins

Relaterte tekster

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Adrian Berg har kjempet mot ondskapen i Biowares nyeste rollespill Dragon Age: Origins.Loading next content