Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age: Dreadwolf-kamper og gameplay lekket

Det virker som om Bioware ønsker å gjøre serien mer som God of War og Final Fantasy XV.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En kort GIF av gameplay og noen nye skjermbilder fra Dragon Age: Dreadwolf har lekket på nettet på grunn av en anonym Reddit-bruker, og selv om disse tydeligvis er gamle levner de ingen tvil om at dette blir ganske annerledes fra Dragon Age: Inquisition.

For eksempel virker det som om fokuset på å pause kamper for å gi ordre vil Dragon Age: Dreadwolf gjøre alt i sanntid og bli mye mer "hack-and-slash"-aktig i samme stil som for eksempel God of War.

Tilsynelatende er den største forbedringen ifølge den anonyme Reddit-brukeren spillets animasjoner, som er ulikt noe Bioware har laget før.

Er du spent på Dragon Age: Dreadwolf? Sjekk ut Reddit-innlegget her og de lekkede bildene her.

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over fire år har gått siden Bioware endelig bekreftet at de lager et nytt Dragon Age-spill, men det ble etter hvert tydelig at prosjektet hadde store problemer. Dette...Loading next content